Götarps Catering erbjuder rätter med fräscha råvaror som passar alla smaker.

Vi erbjuder catering för alla tillfällen — från företagsluncher och studentfester till kalas, begravning och julbord. Luta dig tillbaka och låt oss sköta maten.

Alltid med förstklassig service.

Överraska personalen med en lunch

Varför inte bjuda personalen på en lunch, baguetter eller en lyxig fralla till fredagsfrukosten?

Företagscatering är ett smidigt sätt att säkerställa att både du och dina kollegor får en välsmakande och noggrant lagad måltid, oavsett om det är för ett möte, konferens, kick-off eller en vanlig arbetsdag. Vi på Götarps Catering är vana att skapa och leverera utsökt mat till alla typer av evenemang. Att välja företagscatering är ett bra val för att få din konferens eller event att flyta på utan problem. Du behöver inte bekymra dig om det praktiska kring mat utan kan istället fokusera fullt ut på dina deltagare.

Lång erfarenhet av företagscatering

Vi har stor erfarenhet av företagscatering och vårt mål är att förse ditt event med mat av högsta kvalitét. Vår passion ligger i att skapa härliga matupplevelser som förhöjer ditt evenemang. Med lång erfarenhet i cateringbranschen har vi den kunskap och kreativitet som krävs för att göra ditt företagsevenemang perfekt. Vi matchar dina behov och lyssnar på dina önskemål.

VÅRT UTBUD

Götarpstårtan med skinkröra gjord på svensk basturökt skinka och räkost. Garneras med ost, skinka och handskalade räkor. 

20 portioner (rekt 35×45), 15 portioner (rekt 28×43), 12portioner (rekt 25×38), 10 portioner (rund 32cm),

8 portioner (rund 28cm), 6 portioner (rund 24cm)

All specialkost debiteras 20% / portion.


110 kr / portion

Smörgåstårta

Exotisk Planka

Vår goda och populära exotiska planka innehåller: Kycklingfilé, örtmarinerad fläskfilé, potatissallad alt potatisgratäng, färskost, ädelost, brie, exotiska frukter, grönsallad, bröd, marmelad och kex.

All specialkost debiteras 20% / portion.

250 kr / portion

Götarps Caterings goda fläskfilémeny består av helstekt fläskfilé som serveras med kantarellsås, rostade rotfrukter, potatisgratäng, grönsallad, bröd och smör. Önskas dessert till? Kontakta oss för förslag.

All specialkost debiteras 20% / portion.

230 kr / portion

Fläskfilémeny

Baguetter

Kyckling/Curry 80 kr, Köttbullar/Rödbetssallad 80 kr,

Räkor/Ägg 90 kr, Skagenröra 90 kr, Tonfiskröra 90 kr,

Fralla Ost/Skinka 30 kr, Baguette Ost/Skinka 65 kr,

Tekaka Stor Räkor/Ägg 90 kr

Minsta beställning 10st

All specialkost debiteras 20% / portion.

Från 65 kr / st

Hyr porslin

Hos oss på Götarps Catering hyr du porslin till alla typer av  middagar, företagscatering, kalas, minnesstunden mm.

Med hyrporslin får du en enhetlig dukning,  och bäst av allt – du slipper disken efter middagen!

Tallrikar, glas och bestick finns att hämta hos oss i Götarp (kostnadsfritt) alternativt att vi tar med det vid beställning av catering med utkörning. 

Observera att porslinet ska vara avsköljt vid återlämning.

45 kr / person

JULBUFFÈ 2024

KALLSKURET

Örtsill, Lingonsill, Brantevikssill 

Stekt inlagdströmming 

Skagenröra 

Gravad lax med hovmästarsås 

Citronbakad lax 

Ägghalva med dillmajonnäs 

Julskinka, senap 

Rostbiff 

Lantkorv 

Rödbetssallad 

Bröd & smör

SMÅVARMT

Jansson 

Prinskorv 

Götarps köttbullar

TILLÄGG SMÅVARMT

Kamben 55 kr/portion 

Omelett 55 kr/portion

PRIS JULBUFFÉ

320 kr / person exkl småvarmt

395 kr / person inkl småvarmt

Alla priser är inkl 12% moms

DESSERT

Vrigstad ostkaka med tillbehör 

70 kr/portion 

 

Kladdkaka med vispgrädde   

60 kr/portion 

UTKÖRNINGSAVGIFT
0 - 5 km 200 kr

5 - 20 km 450 kr

20 - 35 km 550 kr

35 - < km begär offert

För information och bokning kontakta oss!

AVBOKNINGSREGLER FÖR CATERING


BOKNING
Vi behöver Er bokning så tidigt som möjligt, framförallt vid större beställningar. Mindre beställning kan eventuellt göras med kortare varsel, dock minst 2 arbetsdagar, kontakta oss på  0703192303 så löser vi det.

AVBOKNING
Avbokning av hel bokning ska ske senast den 5 arbetsdagen (julbord minst 10 arbetsdagar) innan leveransdag. Vid avbokning färre än ovan arbetsdagar debiteras 50% av beställningens totala värde (inkl. ev. utkörning/personal/hyra /porslin/dukar/glas/bestick).

ÄNDRING AV ANTAL SAMT SPECIALKOST
Ändring/Justering av antal behöver vi senast 3 arbetsdagar innan leveransdag. Större ändringar (från 20% och fler) görs minst 5 arbetsdagar före leveransdag. Senare ändring innebär full debitering. Specialkost behöver vi ha uppgifter om så tidigt som möjligt men senast 3 arbetsdagar innan leverans. Vid beställning av specialkost senare än 3 arbetsdagar lämnar vi ingen garanti på att vi kan lösa det.

BETALNINGSVILLKOR
Privatpersoner betalar vid leverans med Swish Företag erbjuds fakturering mot 10 dagars betalning efter leverans.

Utkörning catering

Minsta antal för beställning är 10 personer. Vid färre än 10 st och vi har mat på gång kan vi säkert hjälpa er ändå.

Ring oss på 070-3192303.

Utkörning och Avhämtning på vardagar enligt överenskommelse. Lördagar erbjuder vi endast avhämtning(inga leveranser), vi ställer maten i en kyl och man får en kod till låset.

Söndagar har vi stängt.

Utkörningsavgifter vardagar

Gnosjö och Åsenhöga

200kr

Hillerstorp, Kulltorp, Marieholm, Lanna,

Hestra, Anderstorp och Gislaved

450 kr

Värnamo, Forsheda, Bredaryd,

Smålandsstenar och Skillingaryd

550 kr

CATERING TILL MINNESSTUNDEN

Götarps Catering erbjuder catering till er minnesstund eller begravningskaffe.

Med många års erfarenhet och ett stort antal nöjda kunder, kan ni känna er trygga med oss vid dessa viktiga tillfällen.

Catering till en minnesstund är vanligt då det ofta bjuds på något att äta efter själva begravningen. Vad man bjuder på varierar och vi på Götarps Catering hjälper dig med förslag efter ditt önskemål, allt från begravningskaffe till buffé till större middag. Vi kan även hjälpa er med helheten så som att ordna serveringspersonal, dukningen, blommor och porslin.


OM TONY

ÄGARE AV GÖTARPS CATERING

Tony har en lång resa bakom sig inom matlagning och kockyrket, en resa som började redan som 15-åring på en praoplats på Hestravikens Värdshus. Där fångades han av kökets puls och kreativitet, och började jobba extra så ofta han kunde. Under den perioden blev han upplärd av deras kock Lars Hellström, vilket lade grunden för hans karriär. Efter ett års lärlingskap på Hestraviken följde en treårig kockutbildning i Värnamo där han finslipade sina kunskaper. Efter utbildningen har Tony arbetat på flera restauranger, bland annat Hestraviken, Ester Kök & Bar i Jönköping, The Cod i Strömstad, Restaurang Claus i Österrike och Köket i Gnosjö. Varje arbetsplats har gett honom nya erfarenheter och kunskaper, som han idag använder för att skapa härliga matupplevelser.

Hösten 2005 tog Tony ett stort steg och grundade Götarps Catering i det gamla skolköket i Marieholm. Köket blev snabbt för litet för verksamhetens tillväxt, och han byggde därför nytt i Götarp. Sedan dess har företaget fortsatt växa, och köket har byggts ut vid tre tillfällen för att möta den ökande efterfrågan.

Med över 20 års erfarenhet i ryggen och en passion för att skapa minnesvärda smakupplevelser, driver Tony idag Götarps Catering med samma driv och engagemang som när han först började i köket som tonåring.

HYR MITT HUS

Perfekt boende för företagskonferenser och gruppaktiviteter
Lämna alla vardagsbekymmer bakom er och njut av detta rymliga och rofyllda boende, perfekt anpassat för företagsgrupper som söker en avkopplande och inspirerande miljö. Boendet, beläget i en lugn och idyllisk by med en liten sjö och skogen som närmaste granne erbjuder hela 12 bekväma sängplatser samt plats för upp till 12 personer att sitta tillsammans – idealiskt för möten, workshops eller gemensamma måltider. Endast 100 meter från huset börjar en vacker vandringsled, perfekt för teambuilding eller en avkopplande promenad i naturen. För aktiva företag finns även närliggande MTB-leder och populära utflyktsmål som Isaberg, High Chaparral och Store Mosse nationalpark. Gnosjö ligger bara 5 km bort och Isabergs aktivitetscenter nås på 10 km, vilket gör det enkelt att kombinera arbete med spännande utomhusaktiviteter. För er som vill njuta av sjön erbjuder vi möjlighet att låna både kanot och båt, vilket ger en härlig chans att koppla av på vattnet. Vi erbjuder dessutom möjlighet till matpaket eller färdiga middagar, så att ni kan fokusera helt på ert arbete eller er avkoppling utan att behöva oroa er för matlagningen. Här får ni en perfekt balans mellan produktivitet och vila, i en naturskön och inspirerande miljö.

Observera att för företag gäller en bokning på minst två nätter.

unsplash